Fort Worth VDJ


Afstamming:      Wynton x Contango >>

Geboren:            2010

Stokmaat:          1,69m

Geslacht:            Hengst

Niveau:               Z2 dressuur

Prijsklasse:        Hogere prijsklasse

Fort Worth VDJ is een hengst met veel uitstraling en flair. Hij beschikt over drie zeer goede gangen en potentie voor het hogere dressuur werk. Fort Worth vertoont onder het zadel totaal geen hengstengedrag en is daardoor makkelijk te rijden voor iedereen. Een blikvanger op concours! Zijn vermogen om snel te kunnen leren zijn een absolute pluspunt voor nieuw werk wat hij in opdracht krijgt. Kortom alle facetten zijn aanwezig voor een geweldig toekomstpaard. 

Alle oefeningen tot en met het Z2 niveau beheerst hij zeer goed. Op dit moment wordt hij klaar gemaakt om in het Z2 te kunnen gaan knallen. Wie een opvallend wedstrijdpaard zoekt met zeer goede basis gangen en die het hogere werk aan kan heeft aan Fort Worth VDJ een echte catch in handen. 

Fort Worth heeft geen stalgebreken, is braaf bij de smid, laad gemakkelijk op de trailer en is makkelijk te rijden ook op concours. Hij is bij ons geboren, in de opfok gegaan en zadelmak gemaakt. Kortom alle historie van dit paard is bij ons bekend.
Rontgenologisch goed gekeurd voor de sport. Alle keuringen zijn toegestaan. Voor meer info kunt u altijd bellen en/of mailen.

Deze diashow vereist JavaScript.

<< Terug