Himalaya VDJ

Afstamming:      Briljan x Jazz >>

Geboren:            2012

Stokmaat:          1,74m

Geslacht:            Merrie

Niveau:               L dressuur

Prijsklasse:         €7.000,-

Himalaya VDJ is zoals haar naam al doet vermoede een dame van formaat en meet 1.74m hoog. Met haar uitstraling en karakter lijkt ze veel op haar moeder Arizona VDJ (v. Jazz). Ze is een dame met pit en uithoudingsvermogen en gaat graag aan het werk. Ze wordt momenteel op L/M niveau getraind, is makkelijk in de aanleuning en goed voorwaarts op het been. Met drie goede basisgangen is Himalaya geschikt zowel voor de wedstrijdruiter als de recreatieruiter geschikt. Deze pittige tante is braaf onder het zadel mits je haar aan het werk zet, anders is ze snel afgeleid. Hierdoor is ze niet geschikt voor de echte beginner.

Veel wedstrijdervaring heeft ze nog niet, wel op ander terrein heeft ze bewezen erg braaf te zijn.

Op stal is Himalaya VDJ een echte knuffelkont en zeer sociaal, ze komt snel kijken zodra de box open gaat. Ze is braaf bij de smid en gaat makkelijk de trailer op en heeft geen stalgebreken. Ze is bij ons geboren, in de opfok gegaan en zadelmak gemaakt. Kortom alle historie van dit paard is bij ons bekend.
In Juli 2016 röntgenologisch goed gekeurd voor de sport. Alle keuringen zijn toegestaan. Voor meer info kunt u altijd bellen en/of mailen.