Baby nieuws 3.0 Feel Good hengstveulen voor Ge-Cireina 17-06-2016

Ons eerste hengstveulen van dit jaar is voor Ge-Cireina (STER merrie)!

Vanmorgen is Ge-Cireina bevallen van een mooi bruin hengstveulen van de hengst Feel Good (v.Contango). Met 4 bijna gelijke hoge witte benen en een grote bles is dit mannetje een mooi en vrolijk veulen om te zien. Niet alleen zijn ‘looks’ vallen op, zijn beweging zelfs nog meer en is daarin bijna een kopie van zijn vader.

Vader Feel Good komt uit een sterke predicaatrijke moederlijn. Zijn moeder is de goed geteste merrie Vamora, een elitemerrie van OOSeven. Vamora is ook de moeder van de KWPN hengst El Capone (v. UB40) waar wij al diverse nakomelingen van hebben. Op het verrichtingsrapport van Feel Good staat omschreven dat de hengst een eerlijke en betrouwbare hengst is met een zeer goede instelling. Hij kan veel bereidheid tot werken en de galoppade toe voegen aan de dressuurpaardenfokkerij.

Mede eigenaar: John Ruizeveld

Veulen Ge-Cireina x Feel Good 2016_1  Veulen Ge-Cireina x Feel Good 2016_2

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *