Hippische Dagen Strijen 27 en 28 juni 2015

Maanden van te voren kijkt heel liefhebbend paardensporter uit de Hoeksche Waard uit naar HET hippische sportevenement van het jaar, de Hippische Dagen van Strijen, tegenwoordig bekend als Outdoor Zuid-Holland.

Dit evenement wordt met ruim 1500 deelnemers en een aansluitende country fair altijd erg druk bezocht. Een aantal paarden van VDJ was weer aanwezig om op de laatste selectie wedstrijd voor de Regiokampioenschappen hun beste beentje voor te zetten.

Flagstaff VDJ wist zich met Isabeau beide dagen in de prijzen te rijden en tevens een plaats te bemachtigen voor de regiokampioenschappen!

Fort Worth VDJ en Fleur zijn alleen zaterdag in de ring verschenen voor de laatste selectiewedstrijd van Kring 5. Met een mooie 1ste plaats wisten ze zich met volle overtuiging te selecteren voor de regiokampioenschappen.

Ook Udinese VDJ kwam met Fleur op zondag in de ring en ook zij mag tijdens de regiokampioenschappen haar kwaliteiten laten zien.

Chanel VDJ is één van onze springpaarden welke samen met Fleur ervaring aan het opdoen is op grote concoursen. Outdoor Zuid-Holland is een zeer groot opgezette wedstrijd en dus een uitgelezen kans voor Chanel haar ervaring uit te breiden.

“De snelheid lag wat hoog waardoor er een paar balken niet bleven liggen. Maar kwaliteiten heeft ze zeker en we gaan vele km’s maken in het parcours zodat de snelheid wat meer van mij kan gaan worden.”

 

De regiokampioenschappen dressuur Zuid-Holland vinden 7 en 8 augustus plaats in Heerjansdam.

OUtdoor zuid-holland 2015

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *