Rabobank dressuur 2-daagse Westmaas 6/7-6-2015

In de Hoeksche Waard is het tijdens het outdoor seizoen een drukke bedoening betreft 2-daagse wedstrijden. Deze evenementen worden altijd groot opgezet en zijn diverse prijzen en overall titels te winnen, een populaire wedstrijd dus voor jong en oud. Zo ook de 2-daagse van Westmaas die ook door de VDJ paarden weer bezocht zijn.

Udinese VDJ, Versace VDJ en Fort Worth VDJ waren van de partij in Westmaas en niet zonder succes!

Udinese VDJ mocht zaterdag mee voor een selectiewedstrijd in de klasse ZZ-Licht. Helaas bracht de eerste proef een hoop spanning met zich mee en kon ze de eerste proef niet fijn rond komen. De tweede proef zat de spanning er nog steeds in, maar al een stuk minder waardoor Fleur haar alsnog met een winstpunt door de ring heen kon sturen.

Versace VDJ heeft zowel zaterdag en zondag deelgenomen aan deze 2-daagse. Het succes van vorige week konden ze zaterdag voort zetten en wederom 1 winstpunt mee naar huis nemen. Zondag was wat vermoeiender voor deze grote vriendelijke ruin, de warmte en het 2-daagse concours was net iets teveel om hier ook winstpunten te kunnen scoren. Beide dagen heeft Linda wel fijn kunnen rijden en werd de interactie tussen haar en Versace steeds beter.

Fort Worth VDJ was de eyecatcher van het evenement! Samen met Fleur wist deze knappe hengst 6 winstpunten, met een record van 71% op zondag en de hoogste dagscore, mochten ze terecht de overall kampioens titel klasse M1 ophalen.

FortWorth VDJ Foto Fort Worth VDJ: Archief Judimage

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *