Comeback voor Versace VDJ 31-05-2015

Na ruim een jaar niet in de ring te zijn verschenen was het vandaag tijd voor Versace VDJ (OOSeven x Contango) om zijn rentree te maken samen met zijn vaste amazone Linda van Brakel bij RV de Mustang te Zuid-Beijerland. Dit duo heeft de afgelopen maanden ontzettend hard getraind om hun debuut in de klasse Z2 te kunnen maken. En niet voor niks!

“Voor ons beide was het even spannend om weer de stap in de wedstrijdring te maken. De laatste tijd hebben we veel geoefend en dan ineens komt de geplande wedstrijd dichtbij. Zowel ik als Versace hadden allebei tijdens het losrijden wat spanning waardoor Versace zich wat af sloot. De eerste proef ging daardoor ook niet helemaal zoals ik had verwacht, met hier en daar spanningsfouten was ik wel al heel blij dat Versace zich alsnog goed liet bewerken.

De tweede proef ging naar mijn idee een stuk beter en was de spanning bij allebei weer gezakt. Met een goede voorwaartse proef heb ik een fijn debuut weten te rijden in deze klasse.”

De jury kon het duo en de getoonde oefeningen zeker waarderen en plaatste de combinatie op 2x een 1ste plaats met 2 winstpunten.

Linda_versace

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *